Bekijk onze portfolio

Overige timmerwerkzaamheden

Alles wat gemaakt is van hout in woningen, winkels en bedrijven is werk voor Huwij Timmerwerken & Interieurbouw. Naast maatwerk meubelen en het maken en leggen van houten vloeren verzorgen wij ook overige timmerwerkzaamheden. Hieronder vindt u een overzicht van werkzaamheden die u door ons kunt laten uitvoeren:

– Aftimmerwerk zoals plinten, lambriseringen, plafonds, radiatorkasten en lijsten zetten. Wij hebben de beschikking tot een standaard assortiment plinten en architraven maar, wij kunnen ook lijsten op maat maken in onze eigen werkplaats. Dus als u bezig bent met de renovatie of nieuwbouw van uw woning en u wilt de plinten en architraven aanpassen aan de bestaande lijsten of gewoon een mooie sierlijke lijst plaatsen dan kunnen wij deze voor u maken.

– Leveren en afhangen van binnendeuren. Wij hebben een ruim assortiment fabrieksdeuren, maar kunnen ook uw binnendeuren op maat maken, zoals kamerhoge deuren. De mogelijkheden in stijlen en materialen zijn zeer ruim te noemen. Wij kunnen de deuren alleen leveren, maar ook alle werkzaamheden die hierbij komen voor u uitvoeren. Denk hierbij aan het afhangen van de deuren, het leveren en monteren van het beslag en het volledig aflakken van de deuren in onze eigen spuiterij.

De mogelijkheden bij Huwij Timmerwerken & Interieurbouw zijn te uitgebreid om alles op deze website te vermelden. Dus heeft u timmerwerkzaamheden in uw woning / pand en u vraagt zich af wie dit voor u op een vakkundige manier kan uitvoeren, informeer dan bij ons naar de mogelijkheden.

Vloeren

Wilt u een houten vloer laten leggen en zoekt u daarvoor een geschikt bedrijf? Voor Huwij Timmerwerken & Interieurbouw kent hout in het interieur, in welke vorm dan ook geen geheimen. Houten vloeren kunnen door ons worden geleverd en gelegd inclusief ondervloer en plinten en er is een ruime keuze in houtsoorten en uitvoeringen. Houten vloeren worden zwevend of gelijmd gelegd. Doordat wij gebruik kunnen maken van onze eigen werkplaats kunnen wij alle eventueel benodigde dorpels en afwerklijsten maken in de stijl van de vloer. Verder heeft u de keuze uit verschillende afwerkmethodes zoals olie of lak in diverse kleuren en afwerkingen. Om optimaal van uw mooie nieuwe vloer te genieten en deze lang goed te houden ontvangt u advies over onderhoud en verzorging. Indien gewenst kunnen wij u bij oplevering voorzien van onderhoudsproducten. Ook voor uw laminaat of PVC vloer kunt u bij ons terecht.